Cadex Slovenia

GIANT Ljubljana/Maribor

Mi smo zaposleni iz trgovin Freestyle, v Ljubljani in Mariboru bolj znani kot Giant Ljubljana in Giant Maribor. Poleg nas (zaposlenih) imamo svoje rider-je ki promovirajo znamke, ki jih prodajamo. To so športniki, ki ljubijo kolesarstvo. Ne glede na to ali so profesionalni tekmovalci ali amaterji, so del te skupine, da gradimo skupnost, ki nas povezuje.

Become part of the community - ride with other enthusiastic athletes!

Don’t miss out on any event, stay motivated, enjoy interacting with others.

STE PRIPRAVLJENI, DA SE PRIDRUŽITE SLOVENSKI KOLESARSKI SKUPNOSTI?

Vzdržujemo prijetno, sproščeno vzdušje, kot je to značilno za naš šport, hkrati pa nudimo pomoč uporabnikom.

Vas zanima več? Pridružite se nam in skupaj lahko odkrivamo Rouvy platformo ne glede na vaše znanje o sami aplikaciji oziroma dejansko dejavnost na kolesu.

Triatlonski Junior prvak

Spoznajte našo atletinjo Ul Denša

Ul Denša je mladi tekmovalec v triatlonu. Je s srcem in možgani na misiji, da uspe in ravno zato mu mi pri Giantu pravimo PRVAK. Je eden od najperspektivnejših slovenskih triatloncev. Plavam, kolesarim in tečem, četrta disciplina triatlona pa je regeneracija in prehrana. Na prvih tekmah sem bil redno med zadnjimi, imel pa sem željo, zagon in cilj biti boljši, kot sem bil včeraj. Moji cilji so visoki in zanje sem pripravljen trdo garati.

ENJOY RIDING ON ROUVY

BE PART OF THE COMMUNITY

BE PART OF THE COMMUNITY

You will always find an exciting event on ROUVY, whether you prefer to, push your limits or just go for an easy ride. Join other riders and have fun together!

RIDE ON REAL ROUTES

RIDE ON REAL ROUTES

Enjoy travelling to places, you've never been to, from all around the world. Let's explore new places every day from your home with ROUVY.

EXPERIENCE THE OUTDOORS, INDOORS

EXPERIENCE THE OUTDOORS, INDOORS

We are bringing you as close to reality as possible. Have fun while drafting behind others; enjoy riding in a group.